Jules Olivier Ntcham

Biografie

Jules Olivier Ntcham is een 28-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jules Olivier speelde was Samsunspor - Rizespor op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jules Olivier Ntcham in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jules Olivier Ntcham in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jules Olivier Ntcham in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jules Olivier Ntcham een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jules Olivier Ntcham een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jules Olivier Ntcham

Bekijk de matchen en statistieken van Jules Olivier Ntcham. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jules Olivier Ntcham hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jules Olivier

Achternaam

Ntcham

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-02-09

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Longjumeau

Afkomst

Frankrijk

Lengte

180 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jules Olivier Ntcham mee voetbalt bij Cameroon, Samsunspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook