Jules Christ Kouassi Eboue

Biografie

Jules Christ Kouassi Eboue is een 26-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jules Christ Kouassi speelde was Arouca - Guimaraes op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jules Christ Kouassi Eboue in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jules Christ Kouassi Eboue in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jules Christ Kouassi Eboue in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Jules Christ Kouassi Eboue een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jules Christ Kouassi Eboue een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jules Christ Kouassi Eboue

Bekijk de matchen en statistieken van Jules Christ Kouassi Eboue. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jules Christ Kouassi Eboue hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Jules Christ Kouassi Eboue

Het laatste nieuws gerelateerd aan Jules Christ Kouassi Eboue. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Jules Christ Kouassi

Achternaam

Eboue

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-12-13

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Abidjan

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

185 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jules Christ Kouassi Eboue mee voetbalt bij Ivory Coast, Arouca, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook