Julen Lobete Cienfuegos

Biografie

Julen Lobete Cienfuegos is een 23-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Julen speelde was Mirandes - FC Andorra op 2023-09-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Julen Lobete Cienfuegos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Julen Lobete Cienfuegos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Julen Lobete Cienfuegos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Julen Lobete Cienfuegos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Julen Lobete Cienfuegos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Julen Lobete Cienfuegos

Bekijk de matchen en statistieken van Julen Lobete Cienfuegos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Julen Lobete Cienfuegos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Julen

Achternaam

Lobete Cienfuegos

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-09-18

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Lezo

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Julen Lobete Cienfuegos mee voetbalt bij FC Andorra, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook