Juan Sebastián Sforza

Biografie

Juan Sebastián Sforza is een 22-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Juan Sebastián speelde was Internacional - Vasco DA Gama op 2024-07-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Sebastián Sforza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Sebastián Sforza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Sebastián Sforza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Sebastián Sforza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Sebastián Sforza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Sebastián Sforza

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Sebastián Sforza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Sebastián Sforza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Sebastián

Achternaam

Sforza

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2002-02-14

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Rosario

Afkomst

Argentinië

Lengte

179 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Sebastián Sforza mee voetbalt bij Newells Old Boys, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook