Juan Sebastián Herrera Sanabria

Biografie

Juan Sebastián Herrera Sanabria is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan Sebastián speelde was Sacramento Republic - Oakland Roots op 2024-06-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Sebastián Herrera Sanabria in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Sebastián Herrera Sanabria in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Sebastián Herrera Sanabria in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Sebastián Herrera Sanabria een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Sebastián Herrera Sanabria een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Sebastián Herrera Sanabria

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Sebastián Herrera Sanabria. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Sebastián Herrera Sanabria hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Sebastián

Achternaam

Herrera Sanabria

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-11-04

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Bucaramanga

Afkomst

Colombia

Lengte

178 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Sebastián Herrera Sanabria mee voetbalt bij Sacramento Republic, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook