Juan Pablo Ramírez Velásquez

Biografie

Juan Pablo Ramírez Velásquez is een 24-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Juan Pablo speelde was Internacional - America Mineiro op 2022-07-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Pablo Ramírez Velásquez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Pablo Ramírez Velásquez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Pablo Ramírez Velásquez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Pablo Ramírez Velásquez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Pablo Ramírez Velásquez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Pablo Ramírez Velásquez

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Pablo Ramírez Velásquez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Pablo Ramírez Velásquez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Pablo

Achternaam

Ramírez Velásquez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-11-26

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Medellín

Nationaliteit

Colombia

Lengte

180 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Pablo Ramírez Velásquez mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook