Juan Mathías Bogado Castro

Biografie

Juan Mathías Bogado Castro is een 32-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Juan Mathías speelde was CA River Plate - Plaza Colonia op 2022-08-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Mathías Bogado Castro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Mathías Bogado Castro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Mathías Bogado Castro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Mathías Bogado Castro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Mathías Bogado Castro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Mathías Bogado Castro

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Mathías Bogado Castro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Mathías Bogado Castro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Mathías

Achternaam

Bogado Castro

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-03-23

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Buenos Aires

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

184 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Mathías Bogado Castro mee voetbalt bij Plaza Colonia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook