Juan Manuel Zapata Zumaque

Biografie

Juan Manuel Zapata Zumaque is een 24-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Juan Manuel speelde was Atletico Nacional - America de Cali op 2024-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Manuel Zapata Zumaque in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Manuel Zapata Zumaque in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Manuel Zapata Zumaque in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Manuel Zapata Zumaque een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Manuel Zapata Zumaque een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Manuel Zapata Zumaque

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Manuel Zapata Zumaque. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Manuel Zapata Zumaque hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Manuel

Achternaam

Zapata Zumaque

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-05-19

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Chigorodó

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Manuel Zapata Zumaque mee voetbalt bij Atlas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook