Juan Manuel Vázquez

Biografie

Juan Manuel Vázquez is een 28-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan Manuel speelde was Talleres Cordoba - Barracas Central op 2022-07-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Manuel Vázquez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Manuel Vázquez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Manuel Vázquez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Manuel Vázquez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Manuel Vázquez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Manuel Vázquez

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Manuel Vázquez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Manuel Vázquez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Manuel

Achternaam

Vázquez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-07-25

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

José León Suárez

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

183 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Manuel Vázquez mee voetbalt bij Barracas Central, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook