Juan Manuel Valencia Aponzá

Biografie

Juan Manuel Valencia Aponzá is een 24-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Juan Manuel speelde was Cortulua - La Equidad op 2022-04-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Manuel Valencia Aponzá in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Manuel Valencia Aponzá in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Manuel Valencia Aponzá in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Manuel Valencia Aponzá een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Manuel Valencia Aponzá een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Manuel Valencia Aponzá

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Manuel Valencia Aponzá. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Manuel Valencia Aponzá hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Manuel

Achternaam

Valencia Aponzá

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-06-20

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Bello

Nationaliteit

Colombia

Lengte

186 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Manuel Valencia Aponzá mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook