Juan Manuel Olivera López

Biografie

Juan Manuel Olivera López is een 42-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan Manuel speelde was Atletico Torque - CA River Plate op 2020-09-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Manuel Olivera López in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Manuel Olivera López in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Manuel Olivera López in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Manuel Olivera López een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Manuel Olivera López een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Manuel Olivera López

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Manuel Olivera López. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Manuel Olivera López hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Manuel

Achternaam

Olivera López

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

42 jaar

Geboortedatum

1981-08-14

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

191 cm

Gewicht

88 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Manuel Olivera López mee voetbalt bij CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook