Juan Manuel García García

Biografie

Juan Manuel García García is een 32-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan Manuel speelde was Amorebieta - Albacete op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Manuel García García in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Manuel García García in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Manuel García García in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Manuel García García een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Manuel García García een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Manuel García García

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Manuel García García. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Manuel García García hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Manuel

Achternaam

García García

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-10-09

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

San José de la Rinconada

Afkomst

Spanje

Lengte

166 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Manuel García García mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook