Juan José Expósito Ruíz

Biografie

Juan José Expósito Ruíz is een 38-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan José speelde was Mirandes - Racing Santander op 2018-09-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan José Expósito Ruíz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan José Expósito Ruíz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan José Expósito Ruíz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan José Expósito Ruíz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan José Expósito Ruíz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan José Expósito Ruíz

Bekijk de matchen en statistieken van Juan José Expósito Ruíz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan José Expósito Ruíz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan José

Achternaam

Expósito Ruíz

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1985-10-28

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Santander

Afkomst

Spanje

Lengte

185 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan José Expósito Ruíz mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook