Juan José Ciércoles Sagra

Biografie

Juan José Ciércoles Sagra is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Juan José speelde was AIK stockholm - GIF Sundsvall op 2019-11-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan José Ciércoles Sagra in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan José Ciércoles Sagra in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan José Ciércoles Sagra in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan José Ciércoles Sagra een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan José Ciércoles Sagra een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan José Ciércoles Sagra

Bekijk de matchen en statistieken van Juan José Ciércoles Sagra. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan José Ciércoles Sagra hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan José

Achternaam

Ciércoles Sagra

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-05-27

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Hospitalet de Llobregat

Nationaliteit

Spanje

Lengte

176 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan José Ciércoles Sagra mee voetbalt bij GIF Sundsvall, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook