Juan Ferney Otero Tovar

Biografie

Juan Ferney Otero Tovar is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan Ferney speelde was Sporting Gijon - Eibar op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Ferney Otero Tovar in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Ferney Otero Tovar in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Ferney Otero Tovar in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Ferney Otero Tovar een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Ferney Otero Tovar een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Ferney Otero Tovar

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Ferney Otero Tovar. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Ferney Otero Tovar hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Ferney

Achternaam

Otero Tovar

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-05-26

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Sipí

Afkomst

Colombia

Lengte

179 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Ferney Otero Tovar mee voetbalt bij Sporting Gijon, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook