Juan David Bravo Padilla

Biografie

Juan David Bravo Padilla is een 34-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Juan David speelde was Bodo/Glimt - Pyunik Yerevan op 2023-08-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan David Bravo Padilla in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan David Bravo Padilla in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan David Bravo Padilla in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan David Bravo Padilla een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan David Bravo Padilla een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan David Bravo Padilla

Bekijk de matchen en statistieken van Juan David Bravo Padilla. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan David Bravo Padilla hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan David

Achternaam

Bravo Padilla

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-04-01

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Medellín

Afkomst

Colombia

Lengte

182 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan David Bravo Padilla mee voetbalt bij Pyunik Yerevan, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook