Juan Carlos Reyes Alberti

Biografie

Juan Carlos Reyes Alberti is een 28-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als doelman speelt. De laatste match die Juan Carlos speelde was Estudiantes de Merida FC - Zamora FC op 2021-05-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Carlos Reyes Alberti in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Carlos Reyes Alberti in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Carlos Reyes Alberti in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Carlos Reyes Alberti een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Carlos Reyes Alberti een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Carlos Reyes Alberti

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Carlos Reyes Alberti. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Carlos Reyes Alberti hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Carlos

Achternaam

Reyes Alberti

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-01-09

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Caracas

Nationaliteit

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Carlos Reyes Alberti mee voetbalt bij Zamora FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook