Juan Carlos Paredes Reasco

Biografie

Juan Carlos Paredes Reasco is een 35-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Juan Carlos speelde was Cumbayá - Macara op 2022-08-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Carlos Paredes Reasco in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Carlos Paredes Reasco in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Carlos Paredes Reasco in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Carlos Paredes Reasco een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Carlos Paredes Reasco een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Carlos Paredes Reasco

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Carlos Paredes Reasco. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Carlos Paredes Reasco hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Carlos

Achternaam

Paredes Reasco

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-07-08

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Esmeraldas

Nationaliteit

Ecuador

Lengte

179 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Carlos Paredes Reasco mee voetbalt bij Ecuador, Cumbayá, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook