Juan Carlos Caicedo Solís

Biografie

Juan Carlos Caicedo Solís is een 24-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Juan Carlos speelde was Cortulua - Alianza Petrolera op 2022-08-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Carlos Caicedo Solís in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Carlos Caicedo Solís in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Carlos Caicedo Solís in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Carlos Caicedo Solís een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Carlos Caicedo Solís een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Carlos Caicedo Solís

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Carlos Caicedo Solís. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Carlos Caicedo Solís hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Carlos

Achternaam

Caicedo Solís

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-01-04

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

El Cerrito

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Carlos Caicedo Solís mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook