Juan Carlos Azón Marco

Biografie

Juan Carlos Azón Marco is een 23-jarige voetballer uit Spanje die meestal als doelman speelt. De laatste match die Juan Carlos speelde was Andratx - Tarazona op 2023-11-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Carlos Azón Marco in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Carlos Azón Marco in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Carlos Azón Marco in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Carlos Azón Marco een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Carlos Azón Marco een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Carlos Azón Marco

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Carlos Azón Marco. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Carlos Azón Marco hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Carlos

Achternaam

Azón Marco

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-07-06

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Zaragoza

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Carlos Azón Marco mee voetbalt bij Zaragoza, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook