Juan Carlos Arana Gómez

Biografie

Juan Carlos Arana Gómez is een 23-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan Carlos speelde was Racing Santander - Villarreal II op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Carlos Arana Gómez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Carlos Arana Gómez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Carlos Arana Gómez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Carlos Arana Gómez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Carlos Arana Gómez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Carlos Arana Gómez

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Carlos Arana Gómez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Carlos Arana Gómez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Carlos

Achternaam

Arana Gómez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-02-08

Geboorteland

Spanje

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Carlos Arana Gómez mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook