Juan Camilo Puentes Londoño

Biografie

Juan Camilo Puentes Londoño is een 26-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Juan Camilo speelde was Velež - Inter Club d'Escaldes op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Camilo Puentes Londoño in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Camilo Puentes Londoño in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Camilo Puentes Londoño in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Camilo Puentes Londoño een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Camilo Puentes Londoño een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Camilo Puentes Londoño

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Camilo Puentes Londoño. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Camilo Puentes Londoño hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Camilo

Achternaam

Puentes Londoño

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-04-15

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Tulúa

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Camilo Puentes Londoño mee voetbalt bij UE Santa Coloma, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook