Juan Antonio Delgado Baeza

Biografie

Juan Antonio Delgado Baeza is een 31-jarige voetballer uit Chili die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Juan Antonio speelde was West Brom - Sheffield Wednesday op 2023-10-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Juan Antonio Delgado Baeza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Juan Antonio Delgado Baeza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Juan Antonio Delgado Baeza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Juan Antonio Delgado Baeza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Juan Antonio Delgado Baeza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Juan Antonio Delgado Baeza

Bekijk de matchen en statistieken van Juan Antonio Delgado Baeza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Juan Antonio Delgado Baeza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Juan Antonio

Achternaam

Delgado Baeza

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-03-05

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Santiago de Chile

Afkomst

Chili

Lengte

177 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Juan Antonio Delgado Baeza mee voetbalt bij Chile, Sheffield Wednesday, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook