Josmar Jesús Zambrano Suárez

Biografie

Josmar Jesús Zambrano Suárez is een 30-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Josmar Jesús speelde was Mineros de Guyana - Trujillanos FC op 2020-12-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Josmar Jesús Zambrano Suárez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Josmar Jesús Zambrano Suárez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Josmar Jesús Zambrano Suárez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Josmar Jesús Zambrano Suárez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Josmar Jesús Zambrano Suárez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Josmar Jesús Zambrano Suárez

Bekijk de matchen en statistieken van Josmar Jesús Zambrano Suárez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Josmar Jesús Zambrano Suárez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Josmar Jesús

Achternaam

Zambrano Suárez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-06-09

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

164 cm

Gewicht

58 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Josmar Jesús Zambrano Suárez mee voetbalt bij Mineros de Guyana, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook