Joseph Martín Mora Cortéz

Biografie

Joseph Martín Mora Cortéz is een 31-jarige voetballer uit Costa Rica die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Joseph Martín speelde was Costa Rica - Uruguay op 2024-06-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joseph Martín Mora Cortéz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joseph Martín Mora Cortéz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joseph Martín Mora Cortéz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joseph Martín Mora Cortéz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joseph Martín Mora Cortéz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joseph Martín Mora Cortéz

Bekijk de matchen en statistieken van Joseph Martín Mora Cortéz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joseph Martín Mora Cortéz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joseph Martín

Achternaam

Mora Cortéz

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1993-01-15

Geboorteland

Costa Rica

Geboorteplaats

Alajuela

Afkomst

Costa Rica

Lengte

175 cm

Gewicht

60 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joseph Martín Mora Cortéz mee voetbalt bij Costa Rica, Charlotte, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook