Joseph Fabrice Ondoa Ebogo

Biografie

Joseph Fabrice Ondoa Ebogo is een 27-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als doelman speelt. De laatste match die Joseph Fabrice speelde was Auda - Valmiera / BSS op 2023-07-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joseph Fabrice Ondoa Ebogo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joseph Fabrice Ondoa Ebogo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joseph Fabrice Ondoa Ebogo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joseph Fabrice Ondoa Ebogo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joseph Fabrice Ondoa Ebogo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joseph Fabrice Ondoa Ebogo

Bekijk de matchen en statistieken van Joseph Fabrice Ondoa Ebogo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joseph Fabrice Ondoa Ebogo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joseph Fabrice

Achternaam

Ondoa Ebogo

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-12-24

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Yaoundé

Afkomst

Kameroen

Lengte

185 cm

Gewicht

87 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joseph Fabrice Ondoa Ebogo mee voetbalt bij Cameroon, Auda, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook