Josep Antoni Gayá Martínez

Biografie

Josep Antoni Gayá Martínez is een voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Josep Antoni speelde was Tenerife - Amorebieta op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Josep Antoni Gayá Martínez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Josep Antoni Gayá Martínez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Josep Antoni Gayá Martínez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Josep Antoni Gayá Martínez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Josep Antoni Gayá Martínez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Josep Antoni Gayá Martínez

Bekijk de matchen en statistieken van Josep Antoni Gayá Martínez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Josep Antoni Gayá Martínez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Josep Antoni

Achternaam

Gayá Martínez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Geboorteland

Spanje

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Josep Antoni Gayá Martínez mee voetbalt bij Amorebieta, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook