José Wálber de Mota de Amorim

Biografie

José Wálber de Mota de Amorim is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die José Wálber speelde was Novorizontino - Chapecoense-sc op 2022-04-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Wálber de Mota de Amorim in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Wálber de Mota de Amorim in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Wálber de Mota de Amorim in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Wálber de Mota de Amorim een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Wálber de Mota de Amorim een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Wálber de Mota de Amorim

Bekijk de matchen en statistieken van José Wálber de Mota de Amorim. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Wálber de Mota de Amorim hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Wálber

Achternaam

de Mota de Amorim

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-06-12

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio Tinto

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

186 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Wálber de Mota de Amorim mee voetbalt bij Vasco DA Gama, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook