Jose Rodrigo Andrade Ramos

Biografie

Jose Rodrigo Andrade Ramos is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jose Rodrigo speelde was Bragantino - Vitoria op 2024-06-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jose Rodrigo Andrade Ramos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jose Rodrigo Andrade Ramos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jose Rodrigo Andrade Ramos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jose Rodrigo Andrade Ramos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jose Rodrigo Andrade Ramos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jose Rodrigo Andrade Ramos

Bekijk de matchen en statistieken van Jose Rodrigo Andrade Ramos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jose Rodrigo Andrade Ramos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jose Rodrigo

Achternaam

Andrade Ramos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-02-03

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Belém

Afkomst

Brazilië

Lengte

174 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jose Rodrigo Andrade Ramos mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook