José Miguel Reyes Marín

Biografie

José Miguel Reyes Marín is een 30-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die José Miguel speelde was Real Esppor Club - Caracas FC op 2021-11-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Miguel Reyes Marín in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Miguel Reyes Marín in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Miguel Reyes Marín in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Miguel Reyes Marín een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Miguel Reyes Marín een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Miguel Reyes Marín

Bekijk de matchen en statistieken van José Miguel Reyes Marín. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Miguel Reyes Marín hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Miguel

Achternaam

Reyes Marín

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-09-19

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Valencia

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

165 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Miguel Reyes Marín mee voetbalt bij Real Esppor Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook