José Manuel García Naranjo

Biografie

José Manuel García Naranjo is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die José Manuel speelde was Alaves - Ponferradina op 2022-10-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Manuel García Naranjo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Manuel García Naranjo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Manuel García Naranjo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Manuel García Naranjo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Manuel García Naranjo een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Manuel García Naranjo

Bekijk de matchen en statistieken van José Manuel García Naranjo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Manuel García Naranjo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Manuel

Achternaam

García Naranjo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-07-28

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Rociana del Condado

Nationaliteit

Spanje

Lengte

186 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Manuel García Naranjo mee voetbalt bij Ponferradina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook