José Luis Moreno Peña

Biografie

José Luis Moreno Peña is een 25-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die José Luis speelde was America de Cali - Patriotas op 2022-09-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Luis Moreno Peña in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Luis Moreno Peña in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Luis Moreno Peña in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Luis Moreno Peña een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Luis Moreno Peña een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Luis Moreno Peña

Bekijk de matchen en statistieken van José Luis Moreno Peña. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Luis Moreno Peña hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Luis

Achternaam

Moreno Peña

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1996-10-22

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Jamundí

Nationaliteit

Colombia

Lengte

183 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Luis Moreno Peña mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook