José Julio Gomes Gonçalves

Biografie

José Julio Gomes Gonçalves is een 38-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die José Julio speelde was FC Basel 1893 - FC Zurich op 2020-07-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Julio Gomes Gonçalves in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Julio Gomes Gonçalves in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Julio Gomes Gonçalves in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Julio Gomes Gonçalves een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Julio Gomes Gonçalves een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Julio Gomes Gonçalves

Bekijk de matchen en statistieken van José Julio Gomes Gonçalves. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Julio Gomes Gonçalves hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Julio

Achternaam

Gomes Gonçalves

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1985-09-17

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Lisboa

Afkomst

Portugal

Lengte

188 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Julio Gomes Gonçalves mee voetbalt bij FC Zurich, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook