José Ivaldo Almeida Silva

Biografie

José Ivaldo Almeida Silva is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die José Ivaldo speelde was Cruzeiro - Sampaio Correa op 2022-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Ivaldo Almeida Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Ivaldo Almeida Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Ivaldo Almeida Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Ivaldo Almeida Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Ivaldo Almeida Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Ivaldo Almeida Silva

Bekijk de matchen en statistieken van José Ivaldo Almeida Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Ivaldo Almeida Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Ivaldo

Achternaam

Almeida Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-02-21

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Maceió

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

185 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Ivaldo Almeida Silva mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook