José Hugo Sousa dos Santos

Biografie

José Hugo Sousa dos Santos is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die José Hugo speelde was Chapecoense-sc - Vitoria op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Hugo Sousa dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Hugo Sousa dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Hugo Sousa dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Hugo Sousa dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Hugo Sousa dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Hugo Sousa dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van José Hugo Sousa dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Hugo Sousa dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Hugo

Achternaam

Sousa dos Santos

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-10-17

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Hugo Sousa dos Santos mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook