José Guilherme Guidolin Pegorari

Biografie

José Guilherme Guidolin Pegorari is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die José Guilherme speelde was Fluminense - Juventude op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Guilherme Guidolin Pegorari in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Guilherme Guidolin Pegorari in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Guilherme Guidolin Pegorari in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Guilherme Guidolin Pegorari een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Guilherme Guidolin Pegorari een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Guilherme Guidolin Pegorari

Bekijk de matchen en statistieken van José Guilherme Guidolin Pegorari. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Guilherme Guidolin Pegorari hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Guilherme

Achternaam

Guidolin Pegorari

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-07-12

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Americana

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

191 cm

Gewicht

88 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Guilherme Guidolin Pegorari mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook