José Gabriel Ramírez Agudelo

Biografie

José Gabriel Ramírez Agudelo is een 32-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die José Gabriel speelde was Atletico Nacional - Patriotas op 2022-09-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Gabriel Ramírez Agudelo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Gabriel Ramírez Agudelo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Gabriel Ramírez Agudelo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Gabriel Ramírez Agudelo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Gabriel Ramírez Agudelo een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Gabriel Ramírez Agudelo

Bekijk de matchen en statistieken van José Gabriel Ramírez Agudelo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Gabriel Ramírez Agudelo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Gabriel

Achternaam

Ramírez Agudelo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-09-18

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Envigado

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Gabriel Ramírez Agudelo mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook