José Francisco Cevallos Enríquez

Biografie

José Francisco Cevallos Enríquez is een 28-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die José Francisco speelde was Emelec - Guayaquil City FC op 2023-05-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Francisco Cevallos Enríquez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Francisco Cevallos Enríquez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Francisco Cevallos Enríquez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Francisco Cevallos Enríquez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Francisco Cevallos Enríquez een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Francisco Cevallos Enríquez

Bekijk de matchen en statistieken van José Francisco Cevallos Enríquez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Francisco Cevallos Enríquez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Francisco

Achternaam

Cevallos Enríquez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-01-18

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Guayaquil

Nationaliteit

Ecuador

Lengte

186 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Francisco Cevallos Enríquez mee voetbalt bij Emelec, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook