José Enrique Caraballo Rosal

Biografie

José Enrique Caraballo Rosal is een 28-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die José Enrique speelde was Dinamo Minsk - Pyunik Yerevan op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Enrique Caraballo Rosal in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Enrique Caraballo Rosal in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Enrique Caraballo Rosal in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Enrique Caraballo Rosal een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Enrique Caraballo Rosal een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Enrique Caraballo Rosal

Bekijk de matchen en statistieken van José Enrique Caraballo Rosal. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Enrique Caraballo Rosal hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Enrique

Achternaam

Caraballo Rosal

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-02-21

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Carúpano

Afkomst

Venezuela

Lengte

182 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Enrique Caraballo Rosal mee voetbalt bij Pyunik Yerevan, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook