José David Contreras Verna

Biografie

José David Contreras Verna is een 28-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als doelman speelt. De laatste match die José David speelde was Atletico Nacional - Rionegro Aguilas op 2023-01-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José David Contreras Verna in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José David Contreras Verna in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José David Contreras Verna in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José David Contreras Verna een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José David Contreras Verna een assist heeft gegeven in de match.

Stats José David Contreras Verna

Bekijk de matchen en statistieken van José David Contreras Verna. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José David Contreras Verna hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José David

Achternaam

Contreras Verna

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-10-20

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Guasdualito

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

189 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José David Contreras Verna mee voetbalt bij Rionegro Aguilas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook