José Carlos Silva Franco

Biografie

José Carlos Silva Franco is een 27-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die José Carlos speelde was Penafiel - Cova De Piedade op 2021-04-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Carlos Silva Franco in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Carlos Silva Franco in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Carlos Silva Franco in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Carlos Silva Franco een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Carlos Silva Franco een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Carlos Silva Franco

Bekijk de matchen en statistieken van José Carlos Silva Franco. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Carlos Silva Franco hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Carlos

Achternaam

Silva Franco

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-03-29

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Lisboa

Nationaliteit

Portugal

Lengte

180 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Carlos Silva Franco mee voetbalt bij Penafiel, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook