José Antonio Ruiz López

Biografie

José Antonio Ruiz López is een 31-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die José Antonio speelde was Pogon Szczecin - ŁKS Łódź op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Antonio Ruiz López in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Antonio Ruiz López in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Antonio Ruiz López in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Antonio Ruiz López een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Antonio Ruiz López een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Antonio Ruiz López

Bekijk de matchen en statistieken van José Antonio Ruiz López. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Antonio Ruiz López hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Antonio

Achternaam

Ruiz López

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-04-17

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Los Barrios

Afkomst

Spanje

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Antonio Ruiz López mee voetbalt bij ŁKS Łódź, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook