Jose Antonio dos Santos Junior

Biografie

Jose Antonio dos Santos Junior is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jose Antonio speelde was Botafogo - Internacional op 2024-07-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jose Antonio dos Santos Junior in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jose Antonio dos Santos Junior in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jose Antonio dos Santos Junior in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jose Antonio dos Santos Junior een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jose Antonio dos Santos Junior een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jose Antonio dos Santos Junior

Bekijk de matchen en statistieken van Jose Antonio dos Santos Junior. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jose Antonio dos Santos Junior hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jose Antonio

Achternaam

dos Santos Junior

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-10-11

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Conceição do Jacuípe

Afkomst

Brazilië

Lengte

188 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jose Antonio dos Santos Junior mee voetbalt bij Botafogo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook