José Antonio Caro Díaz

Biografie

José Antonio Caro Díaz is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als doelman speelt. De laatste match die José Antonio speelde was Burgos - Tenerife op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Antonio Caro Díaz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Antonio Caro Díaz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Antonio Caro Díaz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Antonio Caro Díaz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Antonio Caro Díaz een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Antonio Caro Díaz

Bekijk de matchen en statistieken van José Antonio Caro Díaz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Antonio Caro Díaz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Antonio

Achternaam

Caro Díaz

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-05-03

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

La Palma del Condado

Afkomst

Spanje

Lengte

194 cm

Gewicht

88 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Antonio Caro Díaz mee voetbalt bij Burgos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook