José Ángel Ferrer Torres

Biografie

José Ángel Ferrer Torres is een 25-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die José Ángel speelde was Monagas SC - Caracas FC op 2021-11-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Ángel Ferrer Torres in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Ángel Ferrer Torres in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Ángel Ferrer Torres in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Ángel Ferrer Torres een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Ángel Ferrer Torres een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Ángel Ferrer Torres

Bekijk de matchen en statistieken van José Ángel Ferrer Torres. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Ángel Ferrer Torres hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José Ángel

Achternaam

Ferrer Torres

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-06-27

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Maracaibo

Nationaliteit

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Ángel Ferrer Torres mee voetbalt bij Monagas SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook