José Alberti Loyarte

Biografie

José Alberti Loyarte is een 27-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die José speelde was CA River Plate - Wanderers op 2024-04-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij José Alberti Loyarte in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat José Alberti Loyarte in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij José Alberti Loyarte in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat José Alberti Loyarte een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat José Alberti Loyarte een assist heeft gegeven in de match.

Stats José Alberti Loyarte

Bekijk de matchen en statistieken van José Alberti Loyarte. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor José Alberti Loyarte hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

José

Achternaam

Alberti Loyarte

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-03-29

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Las Piedras

Afkomst

Uruguay

Lengte

172 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar José Alberti Loyarte mee voetbalt bij Club Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook