Jorginho Andersson Sernaqué Bustos

Biografie

Jorginho Andersson Sernaqué Bustos is een 28-jarige voetballer uit Peru die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jorginho Andersson speelde was UTC - Alianza Atletico op 2021-08-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jorginho Andersson Sernaqué Bustos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jorginho Andersson Sernaqué Bustos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jorginho Andersson Sernaqué Bustos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jorginho Andersson Sernaqué Bustos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jorginho Andersson Sernaqué Bustos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jorginho Andersson Sernaqué Bustos

Bekijk de matchen en statistieken van Jorginho Andersson Sernaqué Bustos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jorginho Andersson Sernaqué Bustos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jorginho Andersson

Achternaam

Sernaqué Bustos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-07-11

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Lima

Nationaliteit

Peru

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jorginho Andersson Sernaqué Bustos mee voetbalt bij UTC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook