Jorge Sebastián Sáez

Biografie

Jorge Sebastián Sáez is een 39-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jorge Sebastián speelde was Huachipato - Deportes Iquique op 2024-04-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jorge Sebastián Sáez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jorge Sebastián Sáez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jorge Sebastián Sáez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jorge Sebastián Sáez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jorge Sebastián Sáez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jorge Sebastián Sáez

Bekijk de matchen en statistieken van Jorge Sebastián Sáez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jorge Sebastián Sáez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jorge Sebastián

Achternaam

Sáez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1985-01-24

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Santiago del Estero

Afkomst

Argentinië

Lengte

178 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jorge Sebastián Sáez mee voetbalt bij Everton de Vina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook