Jorge Mario Murillo Quintero

Biografie

Jorge Mario Murillo Quintero is een 28-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jorge Mario speelde was Deportivo Cali - Deportivo Pereira op 2020-03-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jorge Mario Murillo Quintero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jorge Mario Murillo Quintero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jorge Mario Murillo Quintero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jorge Mario Murillo Quintero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jorge Mario Murillo Quintero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jorge Mario Murillo Quintero

Bekijk de matchen en statistieken van Jorge Mario Murillo Quintero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jorge Mario Murillo Quintero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jorge Mario

Achternaam

Murillo Quintero

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-01-03

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Pereira

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jorge Mario Murillo Quintero mee voetbalt bij Deportivo Pereira, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook