Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne

Biografie

Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne is een 31-jarige voetballer uit Peru die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jorge Joyce Leopoldo speelde was Alianza Atletico - Sporting Cristal op 2022-10-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne

Bekijk de matchen en statistieken van Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jorge Joyce Leopoldo

Achternaam

Conde Chigne

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-09-08

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Lima

Nationaliteit

Peru

Lengte

187 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jorge Joyce Leopoldo Conde Chigne mee voetbalt bij Alianza Atletico, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook